Old 02-24-2003, 09:47 AM   #1 (permalink)

Rep Power: 1175834 Baba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legend
Default Will you wear linen?

na hin I dey take cova table for mai yard...lai-lai u no go see am for my bodi...

Old 02-24-2003, 10:38 PM   #2 (permalink)
Simply Gorgeous

Bank: 3,219.90
Total Points: 4,253.90

why not
Old 02-25-2003, 12:13 AM   #3 (permalink)

Total Points: 1,872.85

what is linen?
So even when you feel at your lowest, remember He cares! ~

- Hazaq
Hazaq is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2003, 12:14 AM   #4 (permalink)

Total Points: 199.00

Linen is the best material in the summer, breathable and comfortable
babyprincess is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2003, 09:46 AM   #5 (permalink)

Rep Power: 1175834 Baba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legend

dem dey take am cova dinin table

Originally posted by Sentimental
what is linen?

Old 02-25-2003, 05:47 PM   #6 (permalink)

Location: Uncle Seggy aka Daddy's arms smoking weed and sipping....
Bank: 16,601,808.64
Total Points: 16,669,200.64
Rep Power: 21368022 bets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legend

Originally posted by babyprincess
Linen is the best material in the summer, breathable and comfortable
You don talk sense for the first time
bets is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2003, 05:48 PM   #7 (permalink)

u wan bet!!!

Originally posted by bets

You don talk sense for the first time

Old 02-25-2003, 05:56 PM   #8 (permalink)

Location: Uncle Seggy aka Daddy's arms smoking weed and sipping....
Bank: 16,601,808.64
Total Points: 16,669,200.64
Rep Power: 21368022 bets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legendbets is a legend
Default Re: Will you wear linen?

Originally posted by Baba Iyanu
na hin I dey take cova table for mai yard...lai-lai u no go see am for my bodi...
this na show sey una no get any house decorating sense!!!!
you use silk like materials for table cloth.
Anyway, you no fit wear linen shall b/c na people wey get class dey wear am and linen no be cheap materials.
i get plenty linens for my closet
bets is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2003, 11:20 AM   #9 (permalink)

Total Points: 181.00
Default Re: Re: Will you wear linen?

Anyway, you no fit wear linen shall b/c na people wey get class dey wear am and linen no be cheap materials.
True dat, Linen is quite expensive in Nigeria about 3500 per yard.
I love linen too. Especially whie linen
<center><a href><font color="purple"><div style='width: inherit; height: 20; Filter: Glow(Color=green, Strength=5); background-color: transparent'> Do Persistence is simply enjoying the distance between the fulfillment of God's promises.
</div><br>

Last edited by creamy; 03-05-2003 at 11:24 AM..
creamy is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2003, 11:26 AM   #10 (permalink)

Default Re: Re: Will you wear linen?

na there u make mistake...myhosue decor dey kampe...na african art full am...na mai arts tisha for skool sef do am for me...di babes tuk say she laik african art so I tell am make she do my yard...

u go tink say na senega u dey, when u come mai yard...

Old 03-05-2003, 11:28 AM   #11 (permalink)

Default Re: Re: Re: Will you wear linen?

3500 per yar...no $3.50 per yard dat...

and una dey wear...toilet paper sef expensive pass am..na hin be say u fit wear shit paper for naija so...

who spoil una contri for u sef..
weh

Originally posted by creamy

True dat, Linen is quite expensive in Nigeria about 3500 per yard.
I love linen too. Especially whie linen

Old 03-05-2003, 11:50 AM   #12 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Will you wear linen?

3500 per yar...no $3.50 per yard dat...

and una dey wear...toilet paper sef expensive pass am..na hin be say u fit wear shit paper for naija so...

who spoil una contri for u sef..
weh

about $26 u mean
<center><a href><font color="purple"><div style='width: inherit; height: 20; Filter: Glow(Color=green, Strength=5); background-color: transparent'> Do Persistence is simply enjoying the distance between the fulfillment of God's promises.
</div><br>

Old 03-05-2003, 11:58 AM   #13 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Re: Will you wear linen?

no be 1000 naira to one dolla dem dey change moni

which taim una economi begin improve...

Originally posted by creamy

about $26 u mean

Old 03-05-2003, 03:20 PM   #14 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Re: Re: Will you wear linen?

Are u cursing your own country or what? Or u hoping for that? God will forgive u.!
</div><br>

Old 03-05-2003, 03:21 PM   #15 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Re: Re: Will you wear linen?

are you cursing your own motherland? or you praying for that? May God forgive u.!
</div><br>