Old 02-19-2003, 09:52 AM   #1 (permalink)

Rep Power: 1175834 Baba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legend
Default Nigerian ladies and the leg chains

wai naija dey wear leg chain sef...di wan wey dem put for hand and neck no do....

wetin make pesin bin look out for sef, dme say if e dy left leg na lesbian...

Chineke!! save us from hawa babes o...dem say japanese monkey lesbi well, well...no be say I tuk say una be monki o...cos some of una no sabi read pidgin...

Old 02-25-2003, 08:16 PM   #2 (permalink)

Rep Power: 113 BlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet Celebrity

lol, na wa for you o

Old 02-26-2003, 10:03 AM   #3 (permalink)

Rep Power: 1175834 Baba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legendBaba Iyanu is a legend

how yar bodi...
I laik yar name o...e dey classy..

lol, na wa for you o

Old 02-26-2003, 08:22 PM   #4 (permalink)

Rep Power: 113 BlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet CelebrityBlakByuty is a bonafide Internet Celebrity

Originally posted by Baba Iyanu
how yar bodi...
I laik yar name o...e dey classy..

bodi dey o and thank you

Old 02-26-2003, 08:30 PM   #5 (permalink)

Total Points: 75.00
Default Re: Nigerian ladies and the leg chains

wai naija dey wear leg chain sef...di wan wey dem put for hand and neck no do....

Chineke!! save us from hawa babes o...dem say japanese monkey lesbi well, well...no be say I tuk say una be monki o...cos some of una no sabi read pidgin...
Don't call them chains
Old 02-27-2003, 09:51 AM   #6 (permalink)

Default Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

wetin dem be sef...

leg bracelets...

me sef no no wai babes dey wear am...
na alatika fashion...

na dose yello yaba girls dey wear am...

Originally posted by Second

Don't call them chains

Old 03-02-2003, 08:15 PM   #7 (permalink)

Rep Power: 722392 Babyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legend

Shhhooooooooo na wetin be leg chain, abeg bush boi, make una no talk am 4 outside o.. an braclet dem dey call am... and im no new o.. abi u nefa see am b4/ nuttin dey there jare if una no like am, shut ur eye, no be by force, dem dey call am "choice"...

Old 03-02-2003, 08:16 PM   #8 (permalink)

Rep Power: 722392 Babyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legendBabyluvâ„¢ is a legend

Shhhooooooooo na wetin be leg chain, abeg bush boi, make una no talk am 4 outside o.. na *anklet*dem dey call am... and im no new o.. abi u nefa see am b4/ nuttin dey there jare if una no like am, shut ur eye, no be by force, dem dey call am "choice"...

Old 03-02-2003, 08:19 PM   #9 (permalink)

Default Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

omo... no be leg bracelets o.. haba.. una dan confuse me gan ni.. na so me 2 go type bracelet 4mai last post.. abeg.... 4where dem dey call am leg bracelet? 4 bush?? a beg na anklet o.. small small sha.. i know say person wan adjust when person land 4 yankee but make una take am easy o.. with tha leg chain, leg bracelet ish....

wetin dem be sef...

leg bracelets...

me sef no no wai babes dey wear am...
na alatika fashion...

na dose yello yaba girls dey wear am...

Old 03-03-2003, 12:13 AM   #10 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

anklet...

shuo...na dat una yam tuber una dey call anklet...

which side dem pour Ogi for inside bowl...

pafu no be bread o...

Originally posted by Babyluv™

omo... no be leg bracelets o.. haba.. una dan confuse me gan ni.. na so me 2 go type bracelet 4mai last post.. abeg.... 4where dem dey call am leg bracelet? 4 bush?? a beg na anklet o.. small small sha.. i know say person wan adjust when person land 4 yankee but make una take am easy o.. with tha leg chain, leg bracelet ish....

Old 03-03-2003, 12:14 AM   #11 (permalink)

Default Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

di anklet no dey fit naija babes..

dem laik pipu wey dem dey cari go do slave trade for Togo...

Shhhooooooooo na wetin be leg chain, abeg bush boi, make una no talk am 4 outside o.. na *anklet*dem dey call am... and im no new o.. abi u nefa see am b4/ nuttin dey there jare if una no like am, shut ur eye, no be by force, dem dey call am "choice"...

Old 03-03-2003, 10:56 AM   #12 (permalink)

Default Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

wetin u dey yarn? mayb dem naija gurls 4where u @ sha.. cuz trust me.. if u put am 4leg.. na corect correct... no be dem fake ones sha.. cuz sum peeps are in2 wearin fake jewellery but na proper gold or strenling silver.. go on so-gun!

di anklet no dey fit naija babes..

dem laik pipu wey dem dey cari go do slave trade for Togo...

Old 03-03-2003, 11:01 AM   #13 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

di length babes dey go to attract men sha!!!

una tri o...
me sef dey notice babes wey dey wear anklet, and I bin tink say dem go dey easy to catch dan babes wey no wear...

I bin tink say for dem to go dat extra mile, na hin be say dem go dey look for bobos dem...

na tru?

wetin u dey yarn? mayb dem naija gurls 4where u @ sha.. cuz trust me.. if u put am 4leg.. na corect correct... no be dem fake ones sha.. cuz sum peeps are in2 wearin fake jewellery but na proper gold or strenling silver.. go on so-gun!

Old 03-03-2003, 04:06 PM   #14 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

[b] omo boi.. wotefa rocks ya boat ni jare.. if anklet dey ma leg.. dat no mean pe i dey look 4bobo.. ha ba?{/b]
di length babes dey go to attract men sha!!!

una tri o...
me sef dey notice babes wey dey wear anklet, and I bin tink say dem go dey easy to catch dan babes wey no wear...

I bin tink say for dem to go dat extra mile, na hin be say dem go dey look for bobos dem...

na tru?

Old 03-03-2003, 04:19 PM   #15 (permalink)

Default Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nigerian ladies and the leg chains

na so we bobos dey see am o...

'seke-sekeseke owo seke-seke ese'

we dey tink say 'dis one dey desperate o, se as she dey dress sef'

[B] omo boi.. wotefa rocks ya boat ni jare.. if anklet dey ma leg.. dat no mean pe i dey look 4bobo.. ha ba?{/b]