NR's wine
![]() Join Date: Jan 2007
Oya listen
as u dey see me with patch for eye I know say some of una go dey wonder why Well, d story dey long oh but I go sha try N when I don yarn finish sum things go clarify Na so in happen I get one big uncle him name na mbong malai Everybody know am for ikorodu na 1 vicious guy Anyway im get 5 wives Number five na aunty mai One fine woman like this wey him jam when he dey live for shanghai Now he dey keep her in one bonz house for V.I So one day uncle send me go VI say make I collect something from aunty Mai When I reach there na so I knock door say aunty it is I As d door open my eye just magnify Aunty mai dey stand there in one towel wey never reach her thigh And when I dey come see her with uncle she dey shy! As I follow her go kitchen d story come intensify She come bend pick something for floor She bend oh! Abi u no understand my guy? The thing wey I come see for that place make my kini high plus my heartbeat don multiply I say ahn ahn now! Aunty mai ! chei! Na so she turn face me open the towel and re-tie I no fit talk again oh! My mouth don dry She look me n say na wa for u oh I dey offer u something for free wey governor no fit buy Small boys no dey do me like this for shangai Abi Nigerian boys no fit handle woman like I Na that one she talk wey shake me, I quick quick reply Bcoz I see e be like say opportunity dey pass me by Aunty mai I just dey pity u walai Bcoz if I handle u small na so u go cry D pound I go pound u go defy Anything wey u don collect for shangai your opinion of naija boys go modify She laugh small rotate and sigh She come bend over the sink,said come and try, Na so i dey look the white pant wey just face d sky she come hurry me say make i quick comply abi I dey fear say my kini no fit supply I laugh, me? maga why Mr Man always dey on standby I only dey pray make u know just kpai I commot my kini, Anti Mai shout "Kai" As a fast guy, i just ram her begin pound like die Na when she began speak in tounges- adraotabatabai kitchen door just dissect and i no wetin that imply My brain fly, no lie to falsify As Uncle just grab me for tie Na with one mike tyson blow im take reply Well I escape sha but na how i take get patch for eye.
To those whom i shoot,forgive the depths. oh ok...i mean. To those who get the horses' hoof,forgive the travel expenses. So long as u didnt tottally lose ur breaths, We can construct friendly sentences using simple future tenses. ..................jes the E-me. |