Old 03-06-2007, 04:33 AM   #1 (permalink)
Stupor Mundi

Bank: 136,201.89
Total Points: 136,562.34
Rep Power: 73433 Riversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legend
Talking Neighbourhood Oga

When I see ya girlfriend
she dey hail me like a bros.
If na moni I dey spend
she dey nail me like a cross.
I dey ride am like a bus;
ABC or Chisco.
All night like a disco.
She dey beg "Please don't stop!"
She sweet to chop.
I chop,
you chop.
na chop,
full stop.
But you dey dia dey vex
for di spec I collect
wit phone card and maltex.
E no hard for a guy man.
No worry my man.
Wait till morning
she go come back to you.
She go make small money
then come back to you.
So when you see me for road say "bros thank you"
for di cash wey follow
from di nyash wey I borrow.
No dey spark like a motorpark boy
or me I go pack boys;
bad boys;
shooting no dey hard boys.
so dat noise make you stop am
or ya voice I go off am.

I'm gonna miss this ID, and so are you. Anyway all things change. My new ID is Koan.

Ceterum censeo Al Qaedinem esse delendam.
Riversboy is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2007, 04:37 AM   #2 (permalink)

Bank: 3,525,575.88
Total Points: 3,547,789.48
Rep Power: 2663350 faseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legendfaseda is a legend

ROTFLMAO

Horny Goat!

But pretty good and funny.
Old 03-06-2007, 06:57 AM   #3 (permalink)

Rep Power: 1732215 Laydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legendLaydee-B is a legend

ur specially gifted...Loved it!
Old 03-08-2007, 02:45 AM   #4 (permalink)
Stupor Mundi

Bank: 136,201.89
Total Points: 136,562.34
Rep Power: 73433 Riversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legendRiversboy is a legend

Originally Posted by Laydee-B
ur specially gifted...Loved it!
Thanx ma.

Thanx Faseda Horny Goat no be bad tin oh!

I'm gonna miss this ID, and so are you. Anyway all things change. My new ID is Koan.

Ceterum censeo Al Qaedinem esse delendam.
Riversboy is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2007, 07:26 AM   #5 (permalink)
Omo jeje

Bank: 775,664.13
Total Points: 122,412,435.55
Rep Power: 21474881 Lummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legendLummie is a legend

hmmn, just seeing the naughty side of RB sha, funny

'Being realistic is the most commonly traveled road to mediocrity' ~ Will Smith
Lummie is offline   Reply With Quote