Old 02-01-2007, 07:38 AM   #1 (permalink)
Intellectual
Chief Medical Director of NR

Bank: 8,401,128.59
Total Points: 8,703,638.59
Rep Power: 9521584 Ndidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legend
Default I dey try spit pidgin for dis thread

make una come help me!

D miseducation of Lolo Amaka.

Ndidiamaka is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 07:40 AM   #2 (permalink)
Opia Doggy 1 of Abia

Bank: 298,111.10
Total Points: 397,171.70
Rep Power: 21474895 Okoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legend

Nne which one u dey? Agro dey catch Bobo's o!
Old 02-01-2007, 07:41 AM   #3 (permalink)
Intellectual

Rep Power: 9521584 Ndidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legendNdidiamaka is a legend

Come, enta and tish correct langwaj

Old 02-01-2007, 07:41 AM   #4 (permalink)
Tony Montana

Bank: 23,212,288,063.25
Total Points: 23,213,223,392.80
Rep Power: 21474889 GURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legendGURU is a legend

u no go go sleep, pigin never even enter ya mouth, you wan dey spit am...u think say na saliva?
Whatya lookin at? U all a bunch of fuckin assholes. U know y? Cuz u dont have the guts to be what u wanna be. U need people like me. U need people like me so u can point ya fuckin fingers N say "that's the bad guy." So, wat dat make you? Good? U no good; U just know how to hide. Howda lie. Me, I dont have that problem. Me, I always tell d truth, even when I lie. So say goodnite to the bad guy. C'mmon; d last time u gonna see a bad guy like this, let me tell ya. C'mmon, make way 4 the bad guy...
GURU is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 07:41 AM   #5 (permalink)
Intellectual

Originally Posted by Okoronkwo
Nne which one u dey? Agro dey catch Bobo's o!
Wait o! Which wan be dis "agro" word?

Old 02-01-2007, 07:42 AM   #6 (permalink)
Intellectual

Originally Posted by GURU
u no go go sleep, pigin never even enter ya mouth, you wan dey spit am...u think say na saliva?
How I go fit in properly and you people no tish me even simple simple igbo?

Old 02-01-2007, 07:44 AM   #7 (permalink)
Opia Doggy 1 of Abia

Rep Power: 21474895 Okoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legendOkoronkwo is a legend

Originally Posted by Ndidiamaka
Wait o! Which wan be dis "agro" word?
Agro means "love" so when bobo yarn u say correct agro dey catch am around you, make you kuku off pata
Old 02-01-2007, 07:47 AM   #8 (permalink)
Intellectual

How do i say I'm planning on being a spinster?

Old 02-01-2007, 07:51 AM   #9 (permalink)
Opia Doggy 1 of Abia

Originally Posted by Ndidiamaka
How do i say I'm planning on being a spinster?
"I dey try bolaji"
Old 02-01-2007, 07:53 AM   #10 (permalink)
Intellectual

Une day think am an ewu? Bolaji na nasty thing.

Old 02-01-2007, 07:58 AM   #11 (permalink)
Intellectual

Don't ignore me o!

Old 02-01-2007, 07:59 AM   #12 (permalink)
TheBendelite

@ this thread
Old 02-01-2007, 08:01 AM   #13 (permalink)
Intellectual

Wetin make you laugh so much you go die?

Old 02-01-2007, 08:02 AM   #14 (permalink)
TheBendelite

oh lawd, you have to stop
Old 02-01-2007, 08:03 AM   #15 (permalink)

Bank: 255,209,992,857.44
Total Points: 255,210,297,127.44
Rep Power: 21461295 Ms Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legendMs Tolace is a legend

omo 4 get pidgin jare..make u go around person wey dey speak am..make u hear am everyday..u for pick am up.