Old 10-19-2006, 07:08 AM   #1 (permalink)

Rep Power: 21474938 Sophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legend

Default Umu Igbo ibem

Unu abola chi? Ejim ohere a na ekele unu nile na asi ka Chineke gozie unu nile
Ekpere m na ubochi taa bu ka Chineke dobe unu na ogiga na nlota
Ona eme na ihu k'unu noro n'azu, ona emekwa n'azu k'unu noro na ihu
Unu echefukwala ebe unu si bikonu
Cheta kwanu na obu Chineke ji nma na ji, nke obayere gi ire
Nkwanu ka odi mgbe ozo......

Old 10-19-2006, 07:32 AM   #2 (permalink)

Bank: 0.01
Total Points: 1,571.51
Rep Power: 0 sandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legendsandybabe51 is a legend

Elele lam gi na odudu gi.. anyi agahi eche efu ebe anyi siri bia ooo
kam onye nwe anyi gozie mmadu nile
sandybabe51 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 04:40 PM   #3 (permalink)

Rep Power: 21474938 Sophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legendSophia is a legend

Originally Posted by sandybabe51
Elele lam gi na odudu gi.. anyi agahi eche efu ebe anyi siri bia ooo
kam onye nwe anyi gozie mmadu nile
amen

Old 10-19-2006, 04:47 PM   #4 (permalink)

Rep Power: 21474874 tomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legend

Dalu, maka ezigbo ekpere a... Ka Chukwu gozi kwa, ma ndi be gi nine. Ka olu gi ma obu akwukwo i na agu na ga nnooo n'iru.
Ya gaziel'unu, umu Igbo nine na abia na NR.
Old 10-19-2006, 05:00 PM   #5 (permalink)

Bank: 2,863,708.11
Total Points: 2,914,201.51
Rep Power: 24650 wakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legendwakiki is a legend

Originally Posted by Sophia

Dalu, olisa kere igwe gozie kwa gi nke ikwu

UN MANO HA SPARATO UN ALTRO MANO HA GUIDATO IL PROIETTILE.

GIOVANNI PAULO II.
wakiki is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 05:56 PM   #6 (permalink)
Dat Igbo-Tottenahm Guy

Bank: 144,309,197.96
Total Points: 144,393,483.63
Rep Power: 21474878 Mr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legendMr.Wahala is a legend

Igbo Kwenu!! kwenu!!
kwenu!!
kwenu!!
Kwezunoo!!

I wish i could write in Igbo...nuff luv 2 you. ma' Igbo peeps!!
Old 10-19-2006, 06:38 PM   #7 (permalink)

Bank: 8,673,885,432.32
Total Points: 8,673,903,502.80
Rep Power: 21367488 Nerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legendNerdstress is a legend

Amen ohh...

Fo ndi na naghi asu igbo

Una don wake? I dey use this time greet una, dey also talk may God bless all of una.
My praya for today be make baba God kip ur comot and ur comeback. Make he dey for ur front dey for ur back.
Make una no forget where una from come.
Also no forget say na God hold knife hold yam, d one wey him cut for u, make u chop am.
Ok now... e go be another time.

Thanks Sophia

Back in service

oh gosh! i thot dat was str8t 4ward but i thot wrong. ngwa its like this...

mama nkechi fit die of heart attack, headache, stonmach ache, depression mana...

Star jones no fit die of those cos she gets TV show on courTV! pple watch dat! she will loose audience and money! dats a HUGE loss. plus, she jes got married. and all dat weight will be a waste. after wat sh e went thru. gerrit now? plz say yes
Nerdstress is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 07:33 PM   #8 (permalink)

Bank: 642.24
Total Points: 483,860.12
Rep Power: 21474889 laco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legendlaco is a legend

Anyi nwa bu umu Delta, anyi obukwa umu igbo dika unu?
Old 10-19-2006, 09:23 PM   #9 (permalink)

ka any were ohere a kawa ebe anyi si
abum onye umuahia nke di na abia

Old 10-19-2006, 10:09 PM   #10 (permalink)

Bank: 5,256.70
Total Points: 41,748.40
Rep Power: 352448 smoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legendsmoothchyc is a legend

ka any were ohere a kawa ebe anyi si
abum onye umuahia nke di na abia

mu onwe m bu smoothchyc(thank u andy!) ebe m si bu Aboh-mbaise....Imena make ezigbo ekpere gi a....Yaa dirikwa gi na ndi ezi na ulo gi mmaaaaaa oooooooo

WHEN U CAME TO LIFE, U WERE CRYING WHILE OTHERS LAUGHED....LIVE LIFE SO THAT WEN U DO LEAVE, U WILL BE LAUGHING WHILE OTHERS ARE CRYING.....
smoothchyc is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 10:14 PM   #11 (permalink)

Location: "I have yet to be bored by someone paying me a compliment"__ Otto Van Isch
Bank: 4,458,167.23
Total Points: 4,483,704.08
Rep Power: 21474868 Chickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legendChickram is a legend

umu igbo kwenu!!!!!!!!!!!!!. jes have enuff headache 2 be readin all the replies

muah ... of course dear. Wendy aka Chickram will always be special to me and to you are endless blessings. You are a legend, a woman of valour, a great success and this coming year ... all this and more shall be fulfilled in your life. amen
The real tragedy of our post colonial world is not that the majority of people had no say in whether or not they wanted this new world; it is that the majority have not been given the tools to negotiate this new world __Half of a Yellow Sun

This nationalism that means we should aspire to indifference about our own individual cultures is stupid__Half of a Yellow Sun

One of the obstacles to African development is having a generation that identifies more with their adopted land than their native land___Inter guardian-african paper

Akwanwa...asa mpete oyoyo...elelebe eje oru...egede nwa puturu mummy wota 2 shame....Bekee ike....eleganza baby...african chikito numba 1.....elelebe ukwu egbuo ewu..cheeeeeeeei! Baby m, i gbuola m oooo...nma gi n'agbam ara hia steadily steadily.....bia ka m kpa gi aka o?

Nne m, i ga adigide ruo mgbe ebighi ebi^^

Rest in peace D4Dude.
Chickram is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 10:31 PM   #12 (permalink)

Originally Posted by smoothchyc
mu onwe m bu smoothchyc(thank u andy!) ebe m si bu Aboh-mbaise....Imena make ezigbo ekpere gi a....Yaa dirikwa gi na ndi ezi na ulo gi mmaaaaaa oooooooo
ya di kwara gi nma nwanne di na mba
Chukwu ga na agozi gi mgbe n'ile
I ga amuru di gi ejima ugboro ise
Jisike na ihe obula i na eme inula
Chukwudi

Old 10-20-2006, 12:11 AM   #13 (permalink)

Rep Power: 215999 sapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legendsapphire is a legend

Amen oh...same to you too

Old 10-20-2006, 08:53 AM   #14 (permalink)

Ihem ji na ato ya, bu n'amaram na Chineke Nna agaghi ekwe ka ihe mem
Umunne na umunnam biko unu sorom kele Chineke maka ihe o na lurum

Nkowa nmso oma ya, chi g'eji, chi g'abo....nkowa nmeso oma ya, chi g'eji chi g'abo

Old 10-31-2006, 05:21 PM   #15 (permalink)

Total Points: 141.00
Rep Power: 0 kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!kendra is a rep whore!

Umu nnem nile (nine) (ma ndi Delta Igbo, ma ndi mba mmiri), obi dim uto otu anyi gbakotara na a su igbo n'obodo oyibo. Jisike/kaa. Ka Chineke onye nw'anyi gozi'anyi, n'eme kanyi bu nd'ishi (nd'isi) ebe nine anyi no. Biko k'anyi na ekpe ekpere maka obodo anyi Nigeria umu nnem. Ka Chineke biko mer'anyi ebere (ebele) gbaghara anyi. Site na aha Jesus Kraist bu onye nw'anyi
Amin o!
kendra is offline   Reply With Quote