Old 10-16-2006, 07:43 PM   #121 (permalink)
Asa
African Chikito #1

Bank: 10,990,320.60
Total Points: 10,991,846.40
Rep Power: 4305638 Asa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legendAsa is a legend

good work Dibia-

Yes Auntie.

A na Le ke ebe inuo?
Asa is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2006, 08:05 PM   #122 (permalink)

Bank: 7.64
Total Points: 264,018.14
Rep Power: 21474890 askimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legendaskimoli is a legend

Originally Posted by dibia
..tomapep, thank you jare. I no get avatars enabled so i no see say aski dey hide face like housegirl wey dey act blue film.

@CSC, nothing dey par. Weekend just enta comot like say im dey vex for me.
buhahahahahah wetin carry me enter this thread oh, see as everybody just dey blascata me from all corners
Old 10-16-2006, 08:44 PM   #123 (permalink)
JJC

Bank: 5,706,105,953.27
Total Points: 5,706,112,964.02
Rep Power: 21367499 tileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legend

my pipu...how far? i jus dey under siege today o...allmen jus dey rubberneck my computer for here...anywayz...arinze; i still dey shake since those pictures air on saturday o

Disclaimer: Let it be known that comments made by Tileyiko or The Schizophrenics are in jest and, are in no way formed to hurt peoples' feelings. We apologize however if our brand of humor is misconstrued as HATERISM.
tileyiko is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2006, 09:10 PM   #124 (permalink)
*Confirmed Sexist*

Bank: 15,511,645,322.73
Total Points: 15,511,650,822.73
Rep Power: 21474910 dibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legend

Originally Posted by tileyiko
my pipu...how far? i jus dey under siege today o...allmen jus dey rubberneck my computer for here...anywayz...arinze; i still dey shake since those pictures air on saturday o

...ol' boy, make i no lie, those pictures na die o. See as that chinani for center just stand berekete, put hand for on top hips, come set yansh dey look back like say she be okrika superhero......no long tin sha, whether na Super Ikebe or Captain Orobo she be, me sef don dey find where i fit file papers as per sidekick runs

- Billy Joe Shaver

www.nighttofly.com - support our naija film makers.
dibia is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2006, 09:24 PM   #125 (permalink)
JJC

Rep Power: 21367499 tileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legendtileyiko is a legend

Originally Posted by dibia
...ol' boy, make i no lie, those pictures na die o. See as that chinani for center just stand berekete, put hand for on top hips, come set yansh dey look back like say she be okrika superhero......no long tin sha, whether na Super Ikebe or Captain Orobo she be, me sef don dey find where i fit file papers as per sidekick runs
LMAO!

My guy..na dat kain opeke..go make guyman look hin wife...vex go jus overtake everything.... com dey follow God negotiate concord on how u go dey void of sin if and only if hin fit organize dat one for u..even if only to make d tip enter only… na dat kain yansh Delilah get nau …u no fit blame Samson o

Disclaimer: Let it be known that comments made by Tileyiko or The Schizophrenics are in jest and, are in no way formed to hurt peoples' feelings. We apologize however if our brand of humor is misconstrued as HATERISM.
Old 10-16-2006, 09:41 PM   #126 (permalink)
*Confirmed Sexist*

Rep Power: 21474910 dibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legenddibia is a legend

LMAO!

My guy..na dat kain opeke..go make guyman look hin wife...vex go jus overtake everything.... com dey follow God negotiate concord on how u go dey void of sin if and only if hin fit organize dat one for u..even if only to make d tip enter only… na dat kain yansh Delilah get nau …u no fit blame Samson o

.....walahi tile, you be PROPER crazeman

...on the serious tip, na God save Arinze say i no get him landline number last night. I for just siddon on top phone dey dial am repeatedly, as if to say him be my papa and school don dey jack me for tuition.

- Billy Joe Shaver

Old 10-16-2006, 09:53 PM   #127 (permalink)

Rep Power: 21474867 Nappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legend

Man, na nyash God use take swear for una. Tufiakwa!!! Anywhooz, Tile, when we go start our lessons make me too give Dibia and Guru a run for thier money
After interacting with Nappy on NR, I now know that Helen has nothing on her. Helen's face may have launched a thousand ships but had I the capacity, I would launch tens of thousands in Nappy’s honor
Originally Posted by Girlbully
I know you sometimes rub me the wrong way, but I think you are the coolest ryder EVER!!! Much love naps, much love

THROUGH UPS AND DOWNS, COME WHAT MAY, NAPPY CHICK WILL FOREVER BE MY FIRST LOVE ON NR!!!
Originally Posted by Guru
If only I was not a misogynistic ass who never dreamed that a female ryder could write haikus dedicated to me, I would not have given her ishuo in that thread
Originally Posted by Phantom
I honestly, without a doubt, think that Nappy Chick is a ryder after my own heart and I mean that sincerely
Originally Posted by Bubus and Arinze
Bubus and Arinze appreciate Nappy and you know why

Nappy, you jes kill me Really, you jes do
Originally Posted by Dibia
If not for the fact that Jersey Girl put e-juju in my e-tea, Nappy would have been my number 1…I still got love for her though
Originally Posted by Kulata
I kinda like Nappy. She is not like a yoruba woman. She says what she means and means what she says. However, she fit don dey tey for this site. Una know say cut off age na 23 and she don dey near am
Old 10-17-2006, 12:40 AM   #128 (permalink)
JJC

Originally Posted by Nappy Chick
Man, na nyash God use take swear for una. Tufiakwa!!! Anywhooz, Tile, when we go start our lessons make me too give Dibia and Guru a run for thier money
d ball dey ya court nau...anytime u wan start lesson...ma'e u genreally blow ya boy whistle...... BLOW am well well

@dibia: stagnant ikebe wey just be like sey na Burham Cement full inside..mehn..d ikebe na joint venture between God and Devil o...

Old 10-17-2006, 12:49 AM   #129 (permalink)

Rep Power: 2470000000 Arinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legendArinze is a legend

LMAO
Old 10-18-2006, 01:04 AM   #130 (permalink)

Rep Power: 21474874 tomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legendtomapep is a legend

Originally Posted by Arinze
LMAO
Dem take yansh swear for una? Tufia!
Old 10-18-2006, 01:13 AM   #131 (permalink)
Bekee

Bank: 141,863.54
Total Points: 155,980.09
Rep Power: 561716 Xpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legendXpensyv_Bodi is a legend

dis na one of the sweetest threads on NR

notin sweet pass pigin...me I no dey front..if e hungry me..I go speak am...I no send. for mai house we dey nack pigin 2-4

mek una no allow dis thread die oo...

Tileyiko I dey see u ooo..ordinary houseboy jus dey skelele ..like say u be chris brown...e go better sha..we still get beef

Still ebe ano!

navigate *L*
Xpensyv_Bodi is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2006, 01:29 AM   #132 (permalink)

Rep Power: 21474867 Nappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legendNappy Chick is a legend

d ball dey ya court nau...anytime u wan start lesson...ma'e u genreally blow ya boy whistle...... BLOW am well well

How dare you Tile Abi you never see me dey run around all over NR dey screech "VIRGINS UNITE!!!"??? Abi you no belief me
After interacting with Nappy on NR, I now know that Helen has nothing on her. Helen's face may have launched a thousand ships but had I the capacity, I would launch tens of thousands in Nappy’s honor
Originally Posted by Girlbully
I know you sometimes rub me the wrong way, but I think you are the coolest ryder EVER!!! Much love naps, much love

THROUGH UPS AND DOWNS, COME WHAT MAY, NAPPY CHICK WILL FOREVER BE MY FIRST LOVE ON NR!!!
Originally Posted by Guru
If only I was not a misogynistic ass who never dreamed that a female ryder could write haikus dedicated to me, I would not have given her ishuo in that thread
Originally Posted by Phantom
I honestly, without a doubt, think that Nappy Chick is a ryder after my own heart and I mean that sincerely
Originally Posted by Bubus and Arinze
Bubus and Arinze appreciate Nappy and you know why

Nappy, you jes kill me Really, you jes do
Originally Posted by Dibia
If not for the fact that Jersey Girl put e-juju in my e-tea, Nappy would have been my number 1…I still got love for her though
Originally Posted by Kulata
I kinda like Nappy. She is not like a yoruba woman. She says what she means and means what she says. However, she fit don dey tey for this site. Una know say cut off age na 23 and she don dey near am
Old 10-18-2006, 01:52 AM   #133 (permalink)
JJC

Originally Posted by Xpensyv_Bodi
dis na one of the sweetest threads on NR

notin sweet pass pigin...me I no dey front..if e hungry me..I go speak am...I no send. for mai house we dey nack pigin 2-4

mek una no allow dis thread die oo...

Tileyiko I dey see u ooo..ordinary houseboy jus dey skelele ..like say u be chris brown...e go better sha..we still get beef

LOL! @Chris Brown

See dis one dey call ambulance after hearse don land...thread don die..u carry ya ashana ass come resurrect am....lazarus babe.....no allow me gvie u 'german slizing tackle' o..

@Nappy: I bin see wetin u do for dat kurukere spot o..shakings no too dey..i chest am like so..bia, na blow i talk sey ma'e u blow...ya mouth sef get hin own cherry?

Old 10-18-2006, 03:05 AM   #134 (permalink)

@ Dibia and Tileyiko. Ashewo no be work o, na management.
Old 10-18-2006, 04:49 AM   #135 (permalink)
*Confirmed Sexist*

Originally Posted by CSC
@ Dibia and Tileyiko. Ashewo no be work o, na management.

....dat one na your motto?...but talk true, when you sef see di yansh, your jaw no drop?

- Billy Joe Shaver